WMW - Production s.r.o.
Provozovna: Strážnická 1503, 696 81 Bzenec
Tel.: +420 539 094 100

Nástrojárna WMW - Production

Precizní nástroj je nezbytným základem pro kvalitní výrobek.


Přesné obrábění kovů je základem pro výrobu unikátních vstřikovacích forem podle požadavků konstrukce, jejichž prostřednictvím se na vstřikolisech technologií vstřikolisování vyrábí jednotlivé plastové komponenty.

Naše nástrojárna je vybavena moderními kovoobráběcími stroji zejména za účelem výroby nových vstřikovacích forem a jejich následné údržby a případných oprav. Mimo standardních obráběcích technologií, jako jsou např. frézování vrtání, řezání, broušení apod., musí nástrojárna pro vstřikovací formy disponovat i elektroerozivním obráběním (odpalování kovů pomocí elektrického výboje v nevodivém dielektriku). Právě touto technologií docilujeme rozličných nepravidelných tvarů v dutinách.

Detailní informace o portfoliu strojového parku naleznete v kapacitní studii.

Samotná obráběcí technologie však ještě není garantem zvládnutí výroby vstřikovacích forem. Teprve léty prohlubované know-how našeho týmu přináší zákazníkům výsledky, kdy můžeme garantovat životnost formy v řádu milionů cyklů.

Samotná vstřikovací forma je velmi precizní zařízení, skládající se z desítek jednotlivých komponent obrobených kovových součástek. Tyto formy jsou většinou vícenásobné (víceotiskové), aby při jednom cyklu bylo vylisováno několik výlisků najednou.