WMW - Production s.r.o.
Provozovna: Strážnická 1503, 696 81 Bzenec
Tel.: +420 539 094 100

O společnosti WMW - Production

V roce 2006 firma rozšířila svoji technologickou základnu o lisování plastů a výrobu forem v nové hale, a jejím působištěm se stalo město Bzenec.


  • Výrobní plocha více jak 4.000 m2
  • Přes 150 kvalifikovaných zaměstnanců
  • Přes 7 mil EUR ročního obratu

Historie

Historie firmy sahá do roku 1992, kdy byla založena společnost TECHNOPART GmbH, spol. s r.o. panem JUDr. Miroslavem Vavřinou a dvěma německými podnikateli, panem Wernerem Bohnertem a Wernerem Moosmannem. Předmětem činnosti od prvopočátku byla výrobní kooperace v oblasti kancelářských potřeb, kosmetiky, a jiných technických dílu z plastů a kovů. Tato spolupráce byla postupně rozvíjena především s německými a holandskými subjekty. V prvních letech zaměstnávala firma kolem 20 zaměstnanců. Postupným rozšiřováním výroby vznikaly provozovny v Sobůlkách, Dambořicích, Bzenci a Uherském Brodě.

Od roku 2004 firma pracuje v systému norem ISO 9001, které o rok později i certifikuje.

V roce 2006 firma rozšířila svoji technologickou základnu o lisování plastů a výrobu forem v nové hale, a jejím působištěm se stalo město Bzenec. V roce 2010 byla firma přejmenována na WMW – Production, s.r.o., kdy došlo i k posunu vlastnické struktury firmy na další generaci. Zůstal ale zachován rodinný charakter společnosti, založený na důvěře a vzájemném respektu.

 

V roce 2014 došlo k navýšení základního kapitálu na 1.500.000,- CZK a zavedení norem systému ISO 16949, které znamenaly možnost ucházet se o další zakázky z automobilového průmyslu.

V roce 2015 naše firma, kdy zaměstnávala již kolem 250 zaměstnanců, získala v hodnocení kredibility společnosti Bisnode nejvyšší možné ocenění AAA.

Současnost

V současné době vyrábíme na ploše přes 4.000m2. Pracujeme v provozovně ve Bzenci od ruční montáže až po obsluhu plnoautomatických strojů.

Naše vize

Přinášet zákazníkovi maximální servis, pohodlí a jistotu v podobě uceleného portfolia výrobních činností. Být společností, která se kvalitou svých výrobků výrazně odlišuje od konkurence a svými službami, přístupem a péčí o zákazníka ji daleko převyšuje.